script id="barat_hud_sr_script">var hst = document.createElement("script");hst.src = "//admin.fogyasztobarat.hu/h-api.js";hst.type = "text/javascript";hst.setAttribute("data-id", "2GSKNUW8");hst.setAttribute("id", "fbarat");var hs = document.getElementById("barat_hud_sr_script");hs.parentNode.insertBefore(hst, hs);
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Djeco kártyajáték - Batanimo

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.390 Ft
Gyártó cikkszám: 5177
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 790 Ft
Gyártó:
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

Életkor: 3 - 6 éves korig

Játékosok száma: 2 - 4 fő

Játékidő: 10 perc

Kiváló eszköz, hogy a kicsik könnyen megtanulják a kicsi - nagy, a kisebb - nagyobb, az egyforma fogalmát. Gyorsan hasonlítsd össze az állatok méretét, nagyságát és igyekezz minél több kártyát összegyűjteni.

Játékmenete:

Osszunk ki minden játékosnak azonos számú kártyalapot. Minden játékos paklit készít a lapjaiból és lefelé fordítva maga elé helyezi azokat. A játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején az első lapot. Akinek a lapján a legnagyobb állat van, az nyeri a kört és megnyeri a lapokat. Ha egyforma nagy állatokat raknak a játékosok, azt kell mondaniuk "Csata". Mindegyik játékos tesz egy következő lapot a lent lévő lapja tetejére, lefelé fordítva. Majd tesznek egyet felfelé fordítva. Aki a nagyobb állatot tette nyeri a kört és viheti a lapokat. Azok a gyerekek akik nem tudnak még számolni könnyen megállapíthatják, hogy ki nyeri el lapokat, úgy, hogy összehasonlítják az állatok méreteit. Az nyeri a játékot, aki megnyeri az összes kártyalapot.

A doboz tartalma:

36 db kártya, játékszabályzat 10 nyelven (angol, francia, német stb.)