script id="barat_hud_sr_script">var hst = document.createElement("script");hst.src = "//admin.fogyasztobarat.hu/h-api.js";hst.type = "text/javascript";hst.setAttribute("data-id", "2GSKNUW8");hst.setAttribute("id", "fbarat");var hs = document.getElementById("barat_hud_sr_script");hs.parentNode.insertBefore(hst, hs);
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Djeco - Katudi

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.490 Ft
Gyártó cikkszám: 8535
Raktárkészlet 1: Elfogyott
Szállítási díj: 790 Ft
Gyártó:
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

Katudi, nyelvi fejlődést segítő társasjáték a Djeco-tól.
Jól mondod! Nyelvi és megfigyelési játék, hogy a gyerkőc megtanuljon jól figyelni és a gondolatait jól kifejezni. Először a képrészek helyes hozzárendelése a feladat. A gyerekek a varázslatosan szép illusztrációk vagy a különböző színű geometriai szimbólumok alapján tájékozódhatnak. A játékot két fokozatban lehet játszani, az egyszerűbbel lehet kezdeni, azzal begyakorolni a következő fokozatban lévő játékhoz a jó meglátásokat, jó kifejezéseket.
Ez a játék a "Cool School" kollekció tagja, mely szórakoztató játékot kínál a tanuláshoz. Szórakoztató játékok a tanuláshoz? Igen! Minden egyes dobozt játékra terveztek, de minden egyes dobozban ott van a lehetőség a tanulásra, a tudás elmélyítésére. A "Cool School" játékok fejlesztik a szókincset, segítenek az egyszerű műveletek elsajátításában, de az akusztikus készségek, hallásfigyelem, auditív figyelem, és a memória fejlesztése is nagy szerepet kap. Segít továbbá a gondolkodásban, a főfogalmi és alcsoportok megértésében is. A "Cool School" játékok az indirekt tanulás eszközei. Úgy tanítanak, hogy a tanulás öröm, vidámság és szórakozás legyen.

Tartalma:
 1. fokozat: 3 db képes tábla, 9 db feladatkártya; 2. fokozat: 3 db képes tábla, 12 db feladatkártya és játékszabály.
6-10 éveseknek ajánlott, 2-4 játékos részére, átlagos játékidő: 15 perc.

A csomagolás mérete: 21,5 x 21,5 x 5 cm.