script id="barat_hud_sr_script">var hst = document.createElement("script");hst.src = "//admin.fogyasztobarat.hu/h-api.js";hst.type = "text/javascript";hst.setAttribute("data-id", "2GSKNUW8");hst.setAttribute("id", "fbarat");var hs = document.getElementById("barat_hud_sr_script");hs.parentNode.insertBefore(hst, hs);
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészségpénztár

Egészségpénztári számla igénylése

GYEMSZI igazolással rendelkező, egészségpénztárra elszámolható termékünk a Szamos kölyök supinált cipői, a Primigi és a Superfit összes terméke.

Igény esetén ezen termékek vásárlásáról számlát állítunk ki a megadott egészségpénztár nevére. Ha ezt a számlát továbbítod feléjük, bankszámládra pár napon belül utalják a vásárolt lábbeli ellenértékét (amennyiben egészségpénztári egyenleged fedezi ezt). Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rendelésed leadásakor megadod a szükséges adatokat, az alábbiak szerint:

A rendelési adatoknál a számlázási névhez kérjük, írd be az egészségpénztár nevét, valamint az egészségpénztári tag nevét és tagi azonosítóját. Számlázási címhez pedig az egészségpénztár címét.

Ez alapján mi elkészítjük a számlát és a vásárolt termékekkel együtt vagy e-mailen kiküldjük Neked. Az ilyen jellegű számla igényed minden esetben jelezd felénk, ennek hiányában hagyományos számlát állítunk ki.