Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primigi vízálló kék-pink cipő

Méretquestion_mark
20
17.900 Ft
14.900 Ft
17%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 8353944-20
Raktárkészlet 1: Elfogyott
Szállítási díj: 1.000 Ft
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Belső talphossz: 130 mm

Vékonyan bélelt, vízálló átmeneti cipő.

A Primigi GORE-TEX® modelljei 100%-ban vízállóak és egyben "lélegzőképesek" , így szárazon tartják a lábat minden időjárási körülmény között.

GORE-TEX® anyag szívében egy extrém vékony membrán található, ami tartósan vízálló, szélálló és lélegző, így biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet extrém időjárási körülmények között is.
GORE-TEX® membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, de a belül lecsapódott pára könnyedén távozhat az anyag külső felületére.
GORE-TEX® membránon található pórus 700-szor nagyobb, mint a testről távozó vízgőz molekula, azaz a pára gyorsan és egyszerűen távozik az anyag belső felületéről a külsőre úgy, hogy közben nem ázik át.
A légátersztés és a vízállóság tekintetében minden egyes cipőtípusnak meg kell felelnie egy magas minőségi követelménynek. Így teljesül a "GUARANTEED TO KEEP YOU DRY" , vagyis a GARANTÁLTAN SZÁRAZON TART minőségi elvárás.Ezeknél a lábbeliknél a garancia a vízállóságra is kiterjed.

GORE-TEX® lábbelik tisztítása:

A szennyeződések eltávolítására langyos vizet ajánlunk. A bőr cipők kefével, a textilek szivaccsal tisztíthatók.

Ápolásukra, csak vízalapú anyagokat használjunk. A zsíros és az olajos cipőápolók akadályozhatják a membrán működését.

A megfelelő zokni:Nem kell a 100%-os pamuttartalomra törekedni, mert a tiszta pamut zokninak az a hátránya, hogy beszívják a nedvességet. Az izzadság ebben az esetben nem tud elpárologni, mert az anyag megtartja a vizet, így bár a cipő nem ázik be, a nedves láb mégis diszkomfort érzést okozhat.
A GORE-TEX® rendszer működéséhez a legjobbak a kevert szálas zoknik, miután ezek anyaga továbbadja a nedvességet a membrán felé és az távozni tud a cipőből, a láb pedig tökéletesen száraz marad.

Felsőrész anyaga bőr/textil
Bélés anyaga textil
Vízállósága Vízálló
Talpbetét textil