Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Azt kell mondjam, szeretem a jó cipőket. Mindig is szerettem őket.

Mikor megszületett az első fiam, végre neki is vehettem jobbnál jobb cipőket, nem csak magamnak. Aztán megszületett a második fiam és még több cipőt vehettem. Most pedig az egyik szobánk tele van cipőkkel! Mindet a ti gyermekeiteknek válogattam össze, remélem, tetszenek majd és örömmel bújnak bele a kis tappancsok.

A saját gyerekeimnek első perctől kezdve szenvedélyesen kerestem az egészséges fejlődést biztosító lábbeliket, mert hiszem és tudom, hogy a jó gyerekcipő megvédi viselőjét a későbbi deformációk kialakulásától. Mindez a felnőttkori mozgásszervi panaszok megelőzésében óriási szerepet játszik. Másik szenvedélyem az egészségmegőrzés, lévén, hogy egészségfejlesztő wellness terapeuta vagyok. Így a két terület az évek során egymásra talált, és remélem még sokáig futnak együtt.  smiley

Gyakran találkozom vele, hogy a szülő használt „csak játszó cipőt” vagy „csak ovis/bölcsis benti cipőt” keres a gyermekének. Kérdem én, mi mást csinál még egy gyerek a játékon kívül egész nap? Addig adunk rá jobb minőségű lábbelit, míg elmegyünk nagy ritkán az orvoshoz? A napja és ideje túlnyomó részét játékkal tölti, ezért a legfontosabb, hogy ebben az időben megfelelő lábbeliben legyen. Természetesen ahol teheti, mezítláb legyen, mert ez fejleszti a lábizmokat, ami pedig segít az egészséges tartás kialakulásában.

Jelenleg Geox, Primigi, Superfit és Tommy Hilfiger lábbeliket találtok a webáruházban. Nincs még óriási választék, mert nem multik vagyunk és nem tudunk nagy lépésekben haladni. Kis lépésekkel, annál nagyobb odafigyeléssel, szeretettel válogatom a cipőket számotokra. Ígérem, szezonról-szezonra szélesebb lesz a kínálat. 

Egyszer kaptam egy interneten vásárolt cipőt, ami egy a cipősdoboznál 4x nagyobb dobozba volt csomagolva. Elborzadtam a pocsékolás láttán és akkor elhatároztam, hogy ha ez egyszer az én döntésem lesz, ilyen nem fordulhat elő. Pár hónappal ezután született meg a webáruház ötlete és ekkor már természetes volt, hogy minél több környezetbarát megoldást szeretnék alkalmazni.  100% újrahasznosított dobozban küldöm a kért cipőket,  és e-számlát kapsz vásárlásodról, így nem terheljük a környezetünket felesleges papír nyomtatásával. Továbbá olyan megoldással is fogsz találkozni, hogy egy használt dobozban kapod majd a cipősdobozod. Minden vásárló kap egy 2000 Ft-os kupont a következő vásárlásához! 

Remélem hamarosan a te gyermekednek is küldhetek egy csodaszép lábbelit!

Várlak szeretettel:

Türk-Márkus Erika