script id="barat_hud_sr_script">var hst = document.createElement("script");hst.src = "//admin.fogyasztobarat.hu/h-api.js";hst.type = "text/javascript";hst.setAttribute("data-id", "2GSKNUW8");hst.setAttribute("id", "fbarat");var hs = document.getElementById("barat_hud_sr_script");hs.parentNode.insertBefore(hst, hs);
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Segítség a méretválasztáshoz

Nos, nálunk valóban nincs mérettáblázat. Van viszont pontosan, saját kezűleg, mm pontossággal mért belső talphossz minden cipő és szandál esetében, melyet megtalálsz a termékek adatlapján. Kivehető talpbetétek esetében a talpbetét teljes hosszát tüntetem fel.

A méretválasztás során azt javaslom, hogy egy papírlapon rajzold körbe gyermeked talpát, és aztán mérd le nagylábujjtól sarokig, tehát a leghosszabb részen. Ehhez átmeneti cipő esetében elég 5-6 mm-t, téli csizmánál 5-10 mm-t hozzáadni. Ezt követően már csak ellenőrizni kell a kiválasztott cipő hosszát. Kérlek ne megszokásból válassz méretet, mert a különböző márkák nem pont ugyanolyan hosszú cipőket gyártanak.

Bízz a mérésben és nem fogsz csalódni! Ha a mérésről fotót szeretnél kapni, nyugodtan írj a toppancscipo@gmail.com címre vagy hívj a 06303778797-es telefonszámon!