Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás, fizetés, csere

Amit a fizetési módokról tudni kell

Megrendelésed ellenértékét többféle módon is kiegyenlítheted.

Banki előre utalás választása esetén kapsz tőlünk egy díjbekérőt e-mailen. Az itt található bankszámlaszámra kérlek 3 munkanapon utald el a megrendelés értékét, különben a rendelés törlődik rendszerünkből.

Bankkártyás fizetés esetén a Barion biztonságos rendszerén keresztül azonnal kifizetheted a terméket bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel.

Utánvét választása esetén a futárnak fogod készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a megrendelésed ellenértékét.       

Készpénzes fizetésre Nyíregyházán van lehetőség.

Egészségpénztári számla igénylése

GYEMSZI igazolással rendelkező, egészségpénztárra elszámolható termékeink: Primigi, Superfit, valamint a Szamos kölyök supinált cipői.

Igény esetén ezen termékek vásárlásáról számlát állítunk ki a megadott egészségpénztár nevére. Ha ezt a számlát továbbítod feléjük, bankszámládra pár napon belül utalják a vásárolt lábbeli ellenértékét (amennyiben egészségpénztári egyenleged fedezi ezt). Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rendelésed leadásakor a számlázási adatokhoz beírod a szükséges adatokat, az alábbiak szerint:

Név: Egészségpénztár neve, saját neved, tagsági kódod

Cím: Egészségpénztár címe

Adószám: Egészségpénztár adószáma

Amit a szállításról tudni kell

Csomagodat kérheted házhoz szállítással, melyről a Fürgefutár (GLS) fog gondoskodni 2-3 munkanapon belül.
A szállítás díja 0-15.000 Ft között: 790 Ft
15.001 felett INGYENES

Amennyiben nem ezt a szállítási módot választanád, hanem kényelmesebb lenne munkából hazafelé egy csomagautomatából átvenni a cipőt, kérheted Foxpost automatába, 790 Ft-ért.

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

Amennyiben szeretnéd visszaküldeni a vásárolt terméket, hívj minket vagy e-mailben jelezd szándékodat és már küldjük is érte a futárt. A visszaküldés díja 1590 Ft. Ha találsz nálunk megfelelő csere terméket, ingyen szállítjuk el, ha pedig nem, 8 napon belül visszautaljuk az árát (A termék kifizetett vételárát, a szállítási költséget levonva).